naut

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

naut


  1. krama/ngoko ak nyokot, nyaut;;
Kacocogna karo saut.








Kata kunci/keywords: arti naut, makna naut, definisi naut, tegese naut, tegesipun naut
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org