ndêngèngèk

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ndêngèngèk Aksara Jawa: ꦤ꧀ (n)ꦢꦼ ()ꦔꦺ (ngè)ꦔꦺ (ngè)ꦏ꧀ (k)
Lingga: (dêngèngèk)

  1. pc dumadakan êndhase didhangakake.









Kata kunci/keywords: arti ndêngèngèk, makna ndêngèngèk, definisi ndêngèngèk, tegese ndêngèngèk, tegesipun ndêngèngèk
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org