ndemblo

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

ndemblo Aksara Jawa: ꦤ꧀ (n)ꦢꦺ (de)ꦩ꧀ (m)ꦧ꧀ (b)ꦭꦺꦴ (lo)
Lingga: (demblo)
krama/ngoko

  1. kandêl êmplèk-êmplèkan.









Kata kunci/keywords: arti ndemblo, makna ndemblo, definisi ndemblo, tegese ndemblo, tegesipun ndemblo
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.