ndhèngkok

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ndhèngkok Aksara Jawa: ꦤ꧀ (n)ꦝꦺ (dhè) (ng)ꦏꦺꦴ (ko)ꦏ꧀ (k)
Lingga: (dhèngkok)
krama/ngoko

  1. ak linggih manglung (tumungkul).









Kata kunci/keywords: arti ndhèngkok, makna ndhèngkok, definisi ndhèngkok, tegese ndhèngkok, tegesipun ndhèngkok
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.