ndhêku

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ndhêku Aksara Jawa: ꦤ꧀ (n)ꦝꦼ (dhê)ꦏꦸ (ku)
Lingga: (dhêku)
krama/ngoko

  1. linggih tumungkul (urmat bangêt)









Kata kunci/keywords: arti ndhêku, makna ndhêku, definisi ndhêku, tegese ndhêku, tegesipun ndhêku
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.