ndhêmping

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ndhêmping Aksara Jawa: ꦤ꧀ (n)ꦝꦼ (dhê)ꦩ꧀ (m)ꦥꦶ (pi) (ng)
Lingga: (dhêmping)

  1. pc ndhamping.









Kata kunci/keywords: arti ndhêmping, makna ndhêmping, definisi ndhêmping, tegese ndhêmping, tegesipun ndhêmping
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org