ndhêngil

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ndhêngil Aksara Jawa: ꦤ꧀ (n)ꦝꦼ (dhê)ꦔꦶ (ngi)ꦭ꧀ (l)
Lingga: (dhêngil)

  1. pc ndhêngèl (tmr. barang cilik).









Kata kunci/keywords: arti ndhêngil, makna ndhêngil, definisi ndhêngil, tegese ndhêngil, tegesipun ndhêngil
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.