ndhêpèpès

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

ndhêpèpès Aksara Jawa: ꦤ꧀ (n)ꦝꦼ (dhê)ꦥꦺ ()ꦥꦺ ()ꦱ꧀ (s)
Lingga: (dhêpèpès)

  1. pc linggih ndhêpès.









Kata kunci/keywords: arti ndhêpèpès, makna ndhêpèpès, definisi ndhêpèpès, tegese ndhêpèpès, tegesipun ndhêpèpès
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.