ndhekor

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

ndhekor Aksara Jawa: ꦤ꧀ (n)ꦝꦺ (dhe)ꦏꦺꦴ (ko) (r)
Lingga: (dhekor)
krama/ngoko

  1. êngg linggih ngglungsar (tanpa lèmèk).









Kata kunci/keywords: arti ndhekor, makna ndhekor, definisi ndhekor, tegese ndhekor, tegesipun ndhekor
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.