ndhomplèng

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ndhomplèng Aksara Jawa: ꦤ꧀ (n)ꦝꦺꦴ (dho)ꦩ꧀ (m)ꦥ꧀ (p)ꦭꦺ () (ng)
Lingga: (dhomplèng)
krama/ngoko

  1. êngg ndhumpil.









Kata kunci/keywords: arti ndhomplèng, makna ndhomplèng, definisi ndhomplèng, tegese ndhomplèng, tegesipun ndhomplèng
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org