ndhoprok

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ndhoprok Aksara Jawa: ꦤ꧀ (n)ꦝꦺꦴ (dho)ꦥ꧀ (p)ꦫꦺꦴ (ro)ꦏ꧀ (k)
Lingga: (dhoprok)

  1. pc ndheprok.









Kata kunci/keywords: arti ndhoprok, makna ndhoprok, definisi ndhoprok, tegese ndhoprok, tegesipun ndhoprok
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org