ndhridhis

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ndhridhis Aksara Jawa: ꦤ꧀ (n)ꦝ꧀ (dh)ꦫꦶ (ri)ꦝꦶ (dhi)ꦱ꧀ (s)
Lingga: (dhridhis)
krama/ngoko

  1. tansah njêjaluk, ndrêmis.









Kata kunci/keywords: arti ndhridhis, makna ndhridhis, definisi ndhridhis, tegese ndhridhis, tegesipun ndhridhis
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org