ndonok

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

ndonok Aksara Jawa: ꦤ꧀ (n)ꦢꦺꦴ (do)ꦤꦺꦴ (no)ꦏ꧀ (k)
Lingga: (donok)

  1. pc (wc ngêndi ana!) ah mokal!








Kata kunci/keywords: arti ndonok, makna ndonok, definisi ndonok, tegese ndonok, tegesipun ndonok

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.