ndrêmimil

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

ndrêmimil Aksara Jawa: ꦤ꧀ (n)ꦢ꧀ (d) ()ꦩꦶ (mi)ꦩꦶ (mi)ꦭ꧀ (l)
Lingga: (drêmimil)
krama/ngoko

  1. tansah gunêman bae (donga lsp).









Kata kunci/keywords: arti ndrêmimil, makna ndrêmimil, definisi ndrêmimil, tegese ndrêmimil, tegesipun ndrêmimil
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.