ndrodhos

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ndrodhos Aksara Jawa: ꦤ꧀ (n)ꦢ꧀ (d)ꦫꦺꦴ (ro)ꦝꦺꦴ (dho)ꦱ꧀ (s)
Lingga: (drodhos)
krama/ngoko

  1. êngg ndhrodhos.









Kata kunci/keywords: arti ndrodhos, makna ndrodhos, definisi ndrodhos, tegese ndrodhos, tegesipun ndrodhos
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org