ndulang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ndulang Aksara Jawa: ꦤ꧀ (n)ꦢꦸ (du) (la) (ng)
Lingga: (dulang)
krama/ngoko

  1. nglantarake pangan marang wong lara utawa bocah cilik (saèm. ngloloh).









Kata kunci/keywords: arti ndulang, makna ndulang, definisi ndulang, tegese ndulang, tegesipun ndulang
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org