nêgara

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka negara)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nêgara


ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko nêgara
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
Kacocogna karo nagara.








Kata kunci/keywords: arti nêgara, makna nêgara, definisi nêgara, tegese nêgara, tegesipun nêgara
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org