nekad

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nekad Aksara Jawa: ꦤꦺ (ne) (ka)ꦢ꧀ (d)

  1. tumindak kalawan ngukuhi panêmune dhewe (ora prêduli apa-apa)








Kata kunci/keywords: arti nekad, makna nekad, definisi nekad, tegese nekad, tegesipun nekad
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org