nepos

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nepos


  1. krama/ngoko nyablèk bokong;;
Kacocogna karo tepos.








Kata kunci/keywords: arti nepos, makna nepos, definisi nepos, tegese nepos, tegesipun nepos
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org