nepos

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

nepos


  1. krama/ngoko nyablèk bokong;;
Kacocogna karo tepos.







Kata kunci/keywords: arti nepos, makna nepos, definisi nepos, tegese nepos, tegesipun nepos

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.