ngèngkèng

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ngèngkèng krama/ngoko

  1. tansah njugug (tmr. asu);
  2. ent tansah nangis bae (bocah).








Kata kunci/keywords: arti ngèngkèng, makna ngèngkèng, definisi ngèngkèng, tegese ngèngkèng, tegesipun ngèngkèng
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.