ngèstha

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ngèstha


  1. (Kw) mêtha, ngentha-entha;;
Kacocogna karo istha.








Kata kunci/keywords: arti ngèstha, makna ngèstha, definisi ngèstha, tegese ngèstha, tegesipun ngèstha
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org