ngèstu pada

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ngèstu pada


  1. (Kw) nyêmbah ngabêkti;;
Kacocogna karo èstu.








Kata kunci/keywords: arti ngèstu pada, makna ngèstu pada, definisi ngèstu pada, tegese ngèstu pada, tegesipun ngèstu pada
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org