ngêblag

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

ngêblag


  1. krama/ngoko mênga amba (lawang);








Kata kunci/keywords: arti ngêblag, makna ngêblag, definisi ngêblag, tegese ngêblag, tegesipun ngêblag
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.