ngêblagake

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ngêblagake
Lingga: (ngêblag)

  1. ngêngakake amba;
  2. ent mbukak wadi
Kacocogna karo
  • êblag.








Kata kunci/keywords: arti ngêblagake, makna ngêblagake, definisi ngêblagake, tegese ngêblagake, tegesipun ngêblagake
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.