ngêjègi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

ngêjègi


  1. êngg krama/ngoko ngênggoni papaning liyan (ngêsur lsp);;
Kacocogna karo jèg.








Kata kunci/keywords: arti ngêjègi, makna ngêjègi, definisi ngêjègi, tegese ngêjègi, tegesipun ngêjègi Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org