ngêkêp

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ngêkêp Aksara Jawa: ꦔꦼ (ngê)ꦏꦼ ()ꦥ꧀ (p)
Lingga: (kêkêp)

  1. ent ora tau mêtu-mêtu (mêmpên)
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti ngêkêp, makna ngêkêp, definisi ngêkêp, tegese ngêkêp, tegesipun ngêkêp
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.