ngêmbat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ngêmbat krama/ngoko

  1. mênthang (gêndhewa), ngayati arêp namakake tumbak lsp;
  2. ngêntul-êntul pikulan (nyoba kuwat lan orane);
  3. ent ngrêmbug
Kacocogna karo
  • êmbat.








Kata kunci/keywords: arti ngêmbat, makna ngêmbat, definisi ngêmbat, tegese ngêmbat, tegesipun ngêmbat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.