ngêmis

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

ngêmis


  1. krama/ngoko njaluk dana;;
Kacocogna karo êmis, kêmis.








Kata kunci/keywords: arti ngêmis, makna ngêmis, definisi ngêmis, tegese ngêmis, tegesipun ngêmis
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.