ngêmis

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ngêmis


  1. krama/ngoko njaluk dana;;
Kacocogna karo êmis, kêmis.








Kata kunci/keywords: arti ngêmis, makna ngêmis, definisi ngêmis, tegese ngêmis, tegesipun ngêmis
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org