ngêndhèh

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ngêndhèh


  1. (Kw) ngalahake, ngundurake;;
Kacocogna karo êndhèh.








Kata kunci/keywords: arti ngêndhèh, makna ngêndhèh, definisi ngêndhèh, tegese ngêndhèh, tegesipun ngêndhèh
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org