ngêningake

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ngêningake


  1. (Kw) mbêningake (pikiran lsp);;
Kacocogna karo êning.








Kata kunci/keywords: arti ngêningake, makna ngêningake, definisi ngêningake, tegese ngêningake, tegesipun ngêningake
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org