ngagar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ngagar


  1. krama/ngoko gawe gêni sarana kayu digosokake;;
Kacocogna karo agar.








Kata kunci/keywords: arti ngagar, makna ngagar, definisi ngagar, tegese ngagar, tegesipun ngagar
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org