ngaki

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ngaki


  1. êngg krama/ngoko nyêbut (kaprênah) kaki.








Kata kunci/keywords: arti ngaki, makna ngaki, definisi ngaki, tegese ngaki, tegesipun ngaki
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org