ngala

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ngala


  1. krama/ngoko njirêt nganggo kala;;
Kacocogna karo kala.








Kata kunci/keywords: arti ngala, makna ngala, definisi ngala, tegese ngala, tegesipun ngala
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org