ngam

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

ngam


  1. (Ar) krama/ngoko ak wong akèh (kang lumrah, umum).







Kata kunci/keywords: arti ngam, makna ngam, definisi ngam, tegese ngam, tegesipun ngam

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.