ngampêh

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ngampêh


  1. (Kw) ngampah.








Kata kunci/keywords: arti ngampêh, makna ngampêh, definisi ngampêh, tegese ngampêh, tegesipun ngampêh
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.