ngandhar-andhar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

ngandhar-andhar


  1. krama/ngoko nglantrah bangêt (tmr. crita lsp);







Kata kunci/keywords: arti ngandhar-andhar, makna ngandhar-andhar, definisi ngandhar-andhar, tegese ngandhar-andhar, tegesipun ngandhar-andhar

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.