ngane

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

ngane


  1. pc ngana (kanggo ngantêpake surasa).







Kata kunci/keywords: arti ngane, makna ngane, definisi ngane, tegese ngane, tegesipun ngane

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.