ngangsu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ngangsu krama/ngoko

  1. golèk banyu;
  2. ent golèk kawruh (mêguru)
Kacocogna karo
  • angsu.








Kata kunci/keywords: arti ngangsu, makna ngangsu, definisi ngangsu, tegese ngangsu, tegesipun ngangsu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.