ngao

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

ngao


  1. êngg krama/ngoko gunêman ngoko.








Kata kunci/keywords: arti ngao, makna ngao, definisi ngao, tegese ngao, tegesipun ngao
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.