ngao

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ngao


  1. êngg krama/ngoko gunêman ngoko.








Kata kunci/keywords: arti ngao, makna ngao, definisi ngao, tegese ngao, tegesipun ngao
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org