ngasmarani

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ngasmarani


  1. (Kw) nêngsêmake;;
Kacocogna karo asmara.








Kata kunci/keywords: arti ngasmarani, makna ngasmarani, definisi ngasmarani, tegese ngasmarani, tegesipun ngasmarani
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.