ngasungake

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ngasungake


  1. (Kw) mènèhake;;
Kacocogna karo asung.








Kata kunci/keywords: arti ngasungake, makna ngasungake, definisi ngasungake, tegese ngasungake, tegesipun ngasungake
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org