ngatirah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ngatirah


  1. (Kw) abang (tmr. mata, nêpsu);;
Kacocogna karo katirah.








Kata kunci/keywords: arti ngatirah, makna ngatirah, definisi ngatirah, tegese ngatirah, tegesipun ngatirah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org