ngawêngi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ngawêngi Aksara Jawa: (nga)ꦮꦼ ()ꦔꦶ (ngi)
Lingga: (kawêng)

  1. ent ngupêngi, nglimputi;









Kata kunci/keywords: arti ngawêngi, makna ngawêngi, definisi ngawêngi, tegese ngawêngi, tegesipun ngawêngi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.