ngayun

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bungah

basa Jawa[besut]

ngayun


  1. (Kw) ngarêp;








Kata kunci/keywords: arti ngayun, makna ngayun, definisi ngayun, tegese ngayun, tegesipun ngayun
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.