ngemba

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ngemba


  1. (-emba), ngembak êngg krama/ngoko niru;;
Kacocogna karo emba.








Kata kunci/keywords: arti ngemba, makna ngemba, definisi ngemba, tegese ngemba, tegesipun ngemba
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org