nggêbêg

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nggêbêg Aksara Jawa: (ng)ꦒꦼ ()ꦧꦼ ()ꦒ꧀ (g)
Lingga: (gêbêg)
krama/ngoko

  1. nggosok murih gilap utawa rêsik;









Kata kunci/keywords: arti nggêbêg, makna nggêbêg, definisi nggêbêg, tegese nggêbêg, tegesipun nggêbêg
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org