nggêmblèng

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nggêmblèng Aksara Jawa: (ng)ꦒꦼ ()ꦩ꧀ (m)ꦧ꧀ (b)ꦭꦺ () (ng)
Lingga: (gêmblèng)
krama/ngoko

  1. mandhe (malu) wêsi lsp;









Kata kunci/keywords: arti nggêmblèng, makna nggêmblèng, definisi nggêmblèng, tegese nggêmblèng, tegesipun nggêmblèng
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.