nggamêng

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nggamêng Aksara Jawa: (ng) (ga)ꦩꦼ () (ng)
Lingga: (gamêng)
krama/ngoko

  1. katon irêng lan pêtêng tmr. mêndhung lsp.









Kata kunci/keywords: arti nggamêng, makna nggamêng, definisi nggamêng, tegese nggamêng, tegesipun nggamêng
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org