nggapah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

nggapah Aksara Jawa: (ng) (ga) (pa) (h)
Lingga: (gapah)
krama/ngoko

  1. êngg ora nggape, ngrèmèhake.









Kata kunci/keywords: arti nggapah, makna nggapah, definisi nggapah, tegese nggapah, tegesipun nggapah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.