nggapah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nggapah Aksara Jawa: (ng) (ga) (pa) (h)
Lingga: (gapah)
krama/ngoko

  1. êngg ora nggape, ngrèmèhake.









Kata kunci/keywords: arti nggapah, makna nggapah, definisi nggapah, tegese nggapah, tegesipun nggapah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org