nggigik

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nggigik Aksara Jawa: (ng)ꦒꦶ (gi)ꦒꦶ (gi)ꦏ꧀ (k)
Lingga: (gigik)
krama/ngoko

  1. gumuyu lirih
Kacocogna karo jêgigik, gligik.








Kata kunci/keywords: arti nggigik, makna nggigik, definisi nggigik, tegese nggigik, tegesipun nggigik
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org